Liity jäseneksi ja jäsenedut

Tutustu partioon

Toiminnassa oleviin ryhmiin otetaan uusia partiolaisia. Ota kuitenkin ensin yhteyttä lippukunnanjohtajaan ja sovi hänen kanssaan, mikä ryhmä olisi lapsen ja nuoren kannalta sopivin.

Partioon voi tutustua 3 kertaa sitoumuksetta ja maksutta. Näiden kolmen kerran jälkeen täytyy päättää, haluaako liittyä lippukuntaan.

 

Liity jäseneksi

Oheisesta linkistä aukeaa jäsenhakemus, jonka täyttämällä pääset liittymään Partiolippukunta Pohjan Ilves ry:hyn.

Jäsenhakemuslinkki: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9998919

 

Maksut

Partiolippukunta Pohjan Ilves ry perii aloitusmaksun uusilta partiolaisilta. Sudenpennun aloitusmaksu on 20 €. Se sisältää sudenpennuilla käytössä olevan sinisen partiohuivin sekä Sudenpennun Jäljet -kirjan ja suoritettavat merkit.

Seikkailijan ja tarpojan aloitusmaksu on 25 € ja se sisältää lippukunnalla käytössä olevan harmaan partiohuivin, aktiviteettikortit ja suoritettavat merkit.

Lippukuntaan liittyville samoajille, vaeltajille ja aikuisille harmaa partiohuivi myydään erikseen 17 € hintaan.

Partion jäsenmaksu on perheen 1-jäseneltä (ja yli 17-vuotiaalta) vajaa 70 €/v ja 2-jäseneltä reilu 50 €/vuosi. Suomen Partiolaiset ry laskuttaa jäsenmaksun syksyisin. Se sisältää Partiolippukunta Pohjan Ilves ry:n jäsenmaksun (10€/v) sekä osuudet Suomen Partiolaiset ry:lle ja Pohjanmaan Partiolaiset ry:lle.

Linkistä  https://www.partio.fi/jasenpalvelut/jasenmaksut löytyy lisää tietoa jäsenmaksuista.

Jäsenmaksuvapautusta on mahdollista saada  taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ja se on suunnattu pääasiassa alaikäisille. Lisätietoja Pohjanmaan partiolaiset ry:n sivuilta.

http://www.pohjanmaa.partio.fi/content/tule-partioon

 

Edut

Jäsenmaksun maksamalla pääset mukaan huimiin seikkailuihin yhdessä tosi hyvien tyyppien kanssa.

Lisäksi saat Partio-lehden 4 krt/vuosi, Pohjan Puhuri-piirilehden ja partioalennusta mm. Partioaitasta ja Scandinavian Outdoor -kaupasta sekä tietyistä hostellimajoituksista. Partiolaisilla on myös partiovakuutus, joka on toissijainen.  Lisätietoja yo. eduista Suomen partiolaiset sivuilta.

https://www.partio.fi/jasenpalvelut/jasenedut

Pohjan Ilveksen jäsenet pääsevät lisäksi nauttimaan mahtavista leiri- ja retkikokemuksista Ahvenlammen Ilvessalossa, jossa suurin osa lippukunnan leireistä ja retkistä järjestetään.

Leirimaksuilla katetaan leirien kulut, mutta jos niiden maksaminen tuottaa hankaluutta heikon rahatilanteen takia, ota yhteys lippukunnan taloudenhoitajaan. Maksuista ja maksuaikatauluista voidaan aina neuvotella.

 

Koulutuksia, matkakorvauksia ja avustuksia

Tarjoamme jäsenillemme mm. koulutuksia, joista saa tukea harrastukseen esimerkiksi ensiapu- ja erätaitoja sekä johtamiseen liittyviä kursseja. Koulutukset ovat pääasiassa suunnattuja nuorille ja aikuisille.

Lisäksi lippukunta on päättänyt tukea mm. hallitustyöskentelyyn osallistuvia, eri paikkakunnalla asuvia, lippukunnan jäseniä matkakuluissa. Täytä lasku ja toimita se lippukunnan taloudenhoitajalle. Kauemmaksi suuntautuviin leiri- ja partiomatkoihin voi anoa lippukunnan hallitukselta avustusta ohesta avautuvalla avustusanomuksella.

LASKU

AVUSTUSANOMUS

 

<<Aikuisena partioon