Kiinnostaako aikuispartiotoiminta? Vastaa kyselyyn!

Hei sinä, joka olet aikuisena miettinyt partiotoimintaan mukaan lähtemistä! Kerro millainen toiminta olisi sinun mieleesi!

Kartoitamme kyselyllä, onko aikuispartioryhmälle kysyntää Oulaisissa. Kyselyyn pääset tästä: https://forms.gle/vxWfpANTbwVq2JZV7 .

Vastata voit 17.10.2019 saakka.

Mistä on kyse?

Partio on joustava harrastus, jota voit muokata juuri omannäköiseksesi. Tarkemmin partiosta voit lukea täältä: https://www.partio.fi/tule-mukaan/harrastus-aikuiselle.

Partiolippukunta Pohjan Ilves järjestää tällä hetkellä toimintaa 7-22-vuotiaille lapsille ja nuorille. Aikuiset toimivat lippukunnassa erilaisissa vastuutehtävissä. Lisäksi heille tarjotaan koulutusta sekä järjestetään toisinaan omia retkiä. Mahdollisen aikuispartioryhmän toiminnan tavoitteena muun muassa helpottaa uusien aikuisten mukaan tulemista ja konkretisoida partion roolia myös aikuisen harrastuksena, ei vain vapaaehtoistyönä. Jos aikuispartioryhmä käynnistyy, kohderyhmänä ovat yli 22-vuotiaat. Aikuispartioryhmän toiminta alkaisi aikaisintaan vuoden 2020 alussa – mikäli ryhmä käynnistyy, tiedotamme asiasta erikseen.

Pohdimme aikuispartioryhmän perustamista osana Aikuisystävällisempi Pohjan Ilves -projektia. Ryhmän perustamisesta ja muista yksityiskohdista päätetään ilmenneen kiinnostuksen ja käytettävissä olevien resurssien mukaan.