Pohjan Ilves täyttää 40 vuotta

Partiolippukunta Pohjan Ilves täyttää tänä vuonna 40 vuotta – sen kunniaksi kutsumme kaikki Affis-hotelliin yöpymään!

Hotellin logo: Senni Limingoja.

Juhlimisen lisäksi keräämme hotellilla varoja uuden puolijoukkueteltan hankintaan.

Aika: 17.8.-18.8.2019, hotellin vastaanotto aukeaa lauantaina klo 17.00 ja hotelli sulkeutuu sunnuntaina klo 11.00.
Paikka: Ahvenlammen Ilvessalo.
Hinta: Hotelliin myydään majoituspaikkoja sekä yksin että perheenä saapuville. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat mukaan tutun aikuisen. Poikkeuksen tekevät oman lippukunnan tarpojat ja samoajat, jotka pääsevät osaksi hotellihenkilökunnan tiimejä (huolto, kööki, ohjelma, tiedotus, toimisto, turvallisuus). Kaikkien alaikäisten majoitusvarauksen tekee huoltaja. Partiolaiset pääsevät hotelliin alennushinnalla.

  • Ei-vielä-partiolainen 15 € (+18v)
  • Ei-vielä-partioperhe 20 € (1 aikuinen + 1-3 lasta tai 2 aikuista + 1-2 lasta = max 4 hlöä, lisälapset +5€/lapsi)
  • Partiolainen 10 € (+18v)
  • Partioperhe 15 € (1 aikuinen + 1-3 lasta tai 2 aikuista + 1-2 lasta = max 4 hlöä, joista vähintään yksi on partiolainen, lisälapset 2 €, max 20 €)
  • Pohjan Ilveksen tarpoja tai samoaja, alaikäinen 10 €
  • Valakia-alueen alaikäinen partiolainen 10 €
  • Valakia-alueen partiolainen 10 € (+18v)

Majoituksen varaaminen
Hotellivarauksia otetaan vastaan 1.-14.8. Google-lomakkeen kautta. Lomake löytyy osoitteesta https://urly.fi/1gwS.

Majoitusmuotoina on tarjolla puolijoukkuetelttapaikkoja, laavupaikkoja tai paikkoja pienessä teltassa. Vaihtoehtoisesti mukaan voi ottaa haluamansa oman majoitteen. Majoitusmuoto ei kuitenkaan vaikuta hotelliyön hintaan.

Hotelliin saapuminen
Hotelli sijaitsee noin kilometrin kävelymatkan päässä puomilta. Ahvenlammentie pidetään vapaana pelastustienä, joten hotellivieraiden autot jätetään Isojärventien varteen. Suosittehan saapuessanne kimppakyytejä tai vaikka pyöräilyä.

Tarvittaessa on mahdollista tilata partiotaksi kuljettamaan puomilta hotellille. Otattehan kuitenkin huomioon, että hotelli sijaitsee metsämaastossa. Partiotaksin hinta on 1 euro / hlö / suunta. Pyydämme partiotaksikuljetuksen tilauksia sähköpostilla tai ilmoittautumisen yhteydessä 14.8. mennessä.

Ruokailut hotellissa
Hotelliyön hintaan kuuluu partiomainen aamiainen, joka on tarjolla klo 8-10.
Iltapalaa on myynnissä omakustanteisesti (makkaraa, lättyjä, kahvia, teetä, kaakaota). Tarjoamme makkaranpaistonuotion, mutta hotellivieraat saavat itse paistaa ostamansa makkarat. Otattehan omat ruokailuvälineet mukaan, näin säästämme luontoa.

Mikäli lauantai-illan ruokatilanne huolettaa, hotellivieraat voivat tilata etukäteen haluamansa määrän PartioPyttis- tai PartioKasvisPyttis -annoksia (hinta á 5e, annokset sisältävät perunaa sekä makkaraa tai kasvismakkaraa, mausteet lisätään erikseen). Ruoka-annokset tilataan hotellivarauksen yhteydessä tai sähköpostitse affis-hotelli@pohjanilves.fi 14.8. mennessä. Tilatut annokset ovat tarjolla lauantaina klo 17-18 hotellin ravintolassa.

Halutessasi voit ottaa hotelliin mukaan myös omia eväitä. Hotellimme on partiotoiminnan tapaan päihteetön. Kertakäyttögrillit ovat kiellettyjä.

Hotellissa oleskelu
Hotellissa oleskelun aikana on mahdollista päästä kurkistamaan partiotoimintaan. Illan ja aamupäivän kuluessa alueella on pieniä tehtävärasteja, joita voi käydä suorittamassa. Lisäksi lauantai-iltana järjestetään huikea 40-vuotisjuhlailtanuotio lippukunnan pyöreiden vuosien kunniaksi! Iltanuotio järjestetään nuotiopaikalla, jonne kuljetaan metsäistä polkua (n. 500 metriä) pitkin.

Metsässä noudatamme periaatetta: mitä tuot, viet mennessäsi – vältä siis roskaavia omia eväitä!

Hotellissa ei ole peseytymismahdollisuutta.

Iltavierailu
Mikäli hotelliyöpymiseen ei ole juuri nyt mahdollisuutta, juhlatunnelmaan on mahdollista päästä mukaan iltavierailijana! Iltavierailijat ovat tervetulleita hotelliin klo 18.30-22 välisenä aikana, jolloin pääsee ainakin fiilistelemään juhlanuotiolle ja ostamaan iltapalaa.

Toivomme iltavierailijoilta ilmoittautumista sähköpostitse affis-hotelli@pohjanilves.fi. Samalla voit ilmoittaa mahdollisesta partiotaksikyydin tarpeesta. Partiotaksi voi kuljettaa vierailijat Isojärventien varresta hotellille; kyydin hinta on 1 euro / hlö / suunta.

Tietoturvalauseke
Hotellimajoituksen varaajien ja hotelliin majoittujien tietoja ei luovuteta muille kuin hotellin henkilökunnalle. Kun hotelli suljetaan, tiedot hävitetään asianmukaisella tavalla. Tiedot maksutapahtumista jäävät lippukunnan kirjanpitoon ja ne hävitetään asianmukaisella tavalla KPL 10. § mukaan.
Hotelliin majoittujia voidaan kuvata ja valokuvia voidaan käyttää lippukunnan viestinnässä.

Perumiset ja poikkeustilanteet

  • Asiakkaalla on oikeus perua majoitusvaraus. Peruminen toivotaan tehtäväksi mahdollisimman pian esteen tullessa tietoon, jotta voimme tarjota paikkaa muille. Perumisen tulee tapahtua mieluiten sähköpostiin affis-hotelli@pohjanilves.fi tai hotellinjohtajille Riikka Kiimamaa 040-830 4606 tai Riitta Mäyrä 050-548 7902.
  • Pidätämme oikeuden perua hotelli ylitsepääsemättömän esteen sattuessa. Lähetämme sähköpostia majoituksen varanneille, mikäli näin käy. Seuraa myös nettisivujamme www.pohjanilves.fi.

Yhteystiedot
Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä hotellinjohtajiin Riikka Kiimamaahan (puh. 040-830 4606) ja Riitta Mäyrään (puh. 050-548 7902) tai sähköpostitse affis-hotelli@pohjanilves.fi.

Hotellivarauksen tehneille lähetetään varausvahvistus varustelistan kera ennen hotellin aukeamista – samaa infoa pääsee tarkastelemaan jo etukäteen myös täältä: hotelli-info.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!